Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Паніровані раки "Лю"
Склад: 500г ракових шийок, 200г свинячого шпику, 3 яйця, 200г пшеничного борошна, 150г води, 300г рослинної олії для смаження, 200г мигдалю, сіль - за смаком.
Приготування:Відварити ракові шийки в злегка підсоленій воді, відкинути на друшляк. Приготувати кляр: всипати борошно в миску, дадати яйця і воду, збивати до консистенції сметани. Кожну ракову шийку загорнути в скибочку шпику, проштрикунути шпажкою, щоб шпик не розгорнувся, вмочити в кляр і відразу відправити на розігріту скорорідку. Вийняти з рулетиків шпажки, обкачати у подрібненому мигдалі й подавати до столу. Раки "Лю" можна подавати до пива.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (07.06.2008)
Переглядів: 1262 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама