Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Ванільні кільця
Склад: ½ стакана пшеничного борошна, 250г вершкового масла, 80г цукрової пудри, 40г ванільного цукру, ½ ч. ложки розпушувача для тіста, 40г рубленого мигдалю, 1 яєчний жовток.

Приготуваня: Збити масло з цукровою пудрою до утворення піни, додати яєчний жовток, ванілін, борошно і розпушувач. Вимісити тісто до однорідної маси. Зваляти з тіста кульки розміром з грецький горіх, з них розкачати ковбаски і з’єднати кінці так, щоб вийшли кільця. Покласти кільця на змащений маслом лист, посипати мигдалем. Випікати 20 хвилин при температурі 240 градусів до світло – золотистого кольору.

Смачного.

Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 2866 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама