Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Сирний крем з апельсином

 

 

Склад: 600г сиру, 300г вершків, 200г коньяку, 3 апельсини, 100г згущеного молока, 50г цукру, 10г ванільного цукру, 25г цукрової пудри.

Приготування: 2 апелисини очистити, розділити на дольки, засипати цукром і залити коньяком, витримати 25-40 хвилин. Сир змішати з згущеним молоком, верками, ванільним цукром і гарно збити міксером. Апельсин який залишився, неочищаючи, нарізати кружечками. Кожний кружечок намастити сирним кремом, прикрасити дольками маринованого апельсина і посипати цукровою пудрою.

Смачного.
Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 2120 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама