Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Полуниця під снігом

Склад: 500г полуниці, 100г цукру, 2 яєчних білки, цукрова пудра.

Приготування: Полуницю вимити, відкласти трохи ягід для прикрашання, інші розрізати на половинки й розкласти по десертних тарілках. Білки, збити з цукром у піну і викласти на ягоди. Прикрасити цілими пулуничками, посипати цукровою пудрою.

Смачного.

 

Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 2276 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама