Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Тістечка “Рафаело”

Склад: 1000г сиру, 200г цукру, 20г ванільного цукру, 1 пакетик желатину, 1 пакетик кокосової стружки, вишні.

         Приготування: Желатин замочити в одній склянці води. Змішати сир, цукор і ванілін, розтерти, додати желатин і добре вимішати. Із цієї маси сформувати кульки, всередину яких вкласти вишеньку (замість вишні можна взяти шоколад, горішок, жилейну цукерку). Готові кульки обкачати в кокосовій стружці й покласти в холодильник
Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 6417 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.7/9
Всього коментарів: 1
1  
Вибачаюсь, але знаю ще один рецепт рафаелло. щоб не створювати новий рецепт з такою ж назвою пишу тут)
Склад: 2 пачки крекеру "Вершковий", 1 банка згущонки, пів пачки вершкового масла, 100г арахісу, кокосова стружка.
Приготування: Крекер змолоти на мясорубці, додати масло і згущонку. все змішати. з цієї маси зробити кульки......далі як і в цьому варіанті)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама