Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Персики в портвейні
  Склад: 10 персиків, сік 1 лимона, 400г цукру, 150г білого портвейну або мадери, 500г води, 150г мигдалю.
  Приготування: Персики скласти в кастрюлю, всипати туди цукор, влити воду і лимонний сік,  усе проварити протягом 20-25хв. Готові персики скласти в кришталеву вазу, облити портвейном або мадерою. Сироп, що залишився в кастрюлі, виварити до половини початкового обсягу, потім залити цим сиропом персики. Зверху посипати подрібненими горіхами.

Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (09.06.2008)
Переглядів: 1743 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама