Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Яблучний салат
Склад: 800г яблук, 200г черешень або вишень, 200г цукрового сиропу, цедра 1/2 лимона, сік 1 лимона, 10г меленої кориці.
Приготування: Очистити яблука, нарізати соломкою і змішати із промитими і очищеними від кісточок черешнями. Зварити окремо сироп з лимонною цедрою і соком, остудити і залити ним яблука, а зверху посипати корицею.

Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (09.06.2008)
Переглядів: 3020 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама