Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Шашлик

Курячий шашлик
Склад: 1кг курячого філе, 1 головка цибулі, 2 зубки часника, 1ст ложка свіжого імбиру, 2ст ложки лимонного соку, 3ч ложки меленого коріандру, 3ч ложки меленого кмину, 3ч ложки карі, 100г натурального йогурта, сіль за смаком.
Приготування: грудинку порізати на 3см кубики. 30 дерев'яних паличок вимочити в холодній воді протягом 2х годин. В кухонному комбайні помолоти цибулю, часник, імбир додати лимоний сік і всі приправи. Висипати  отриману суміш в глибоку миску додати йогурт і сіль. М'ясо замаринувати в отриманому соусі на 2-5 год. Потім надіти на палички і смажити на грилі або звичайній сковорідці.
Категорія: Шашлик | Додав: menu (13.04.2009)
Переглядів: 7120 | Рейтинг: 2.4/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама