Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Шашлик

Шашлик у червоному вині
   Склад: 1кг свинини (баранини, яловичини, курятини), 200-300г червоного вина, 2-3 головки цибулі, спеції для шашлика, перець чорний мелений, сіль.
   Приготування: М'ясо порізати шматочками, приправити спеціями, поперчити і посолити. Цибулю нарізати кільцями. Змішати м'ясо з цибулею, заправити вином. Маринувати 3-5год.
   Під час смаження також поливати вином, м'ясо буте соковитим.
Категорія: Шашлик | Додав: menu (02.06.2008)
Переглядів: 6253 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.6/21
Всього коментарів: 1
1  
трішки більше маринувати

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама