Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Бабка рисова з яблуками

Рис промивають и варять у невеликій кількості води (припускають), додають 3/4потрібного за розкладкою вершкового масла и солі. Зварений рис заправляють сирими яйцями. Яблука очищають, нарізають кусочками, пересипають цукром и тертою корицею.

Половину звареного рису кладуть у сотейник, змащений маслом. На рис кладуть піготовлені яблука, на яблука — другу половину рису, зверху рис заливають сметаною и запікають у духовці. Запечену бабку нарізають порціонними кусками.

На 2 склянки рису — 200 г яблук, 2 яйця, 2 ст. ложки вершкового масла, 3/4склянки сметани, 3/4склянки цукру, 6 г кориці, 6 склянок води для варіння рису.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 2957 | Теги: Бабка рисова з яблуками | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама