Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Напої

Квас броварський

Змішують 12 л окропу з 1,5 л пива, кладуть в цю суміш 600 г цукру, 200 г родзинок, сік з 1 цитрини і цедру з 1/2 цитрини, накривають товстою тканиною і залишають так стояти на 3–4 год. В охолоджену рідину кладуть 25 г дріжджів і ставлять її в тепле місце. Коли квас забродить і зверху вкриється піною, його проціджують крізь марлю або густе сито, розливають в пляшки, кладуть у кожну з них по 2–3 родзинки, закорковують і зав'язують шпагатом. Коли в пляшках з'явиться піна, їх виносять в холодне місце. Через добу квас можна пити.

Категорія: Напої | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Ніна Кравченко
Переглядів: 2133 | Коментарі: 1 | Теги: Квас броварський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Jan  
0
Geez, that's ubnleivealbe. Kudos and such.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама