Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Свинна вирізка запечена з чорносливом
Склад:
1 упаковка замороженого листкового тіста 1 кг свинної вирізки 200 г копченого бекону 150 г чорносливу без кісточок 1 яйце рослинна олія сіль, перець, сушений майоран


Приготування:
Свинну вирізку натерти сіллю, перцем і майораном і залишити на годину в холодному місці. Тісто розморозити і розкласти на дошці. Бекон порізати тонкими пластинами. Чорнослив залити гарячою водою, через 5 хв відцідити, промити і розрізати навпіл. Тісто покрити пластинами бекону, зверху посередині викласти свинину, а навколо м'яса - чорнослив. Ретельно защипнути краї тіста і викласти свинину в тісті у змащену форму швом донизу. Яйце збити і змастити ним поверхню тіста. Випікати при температурі 180 градусів протягом 50-60 хв.
 
Порада: Чорнослив можна замочити не у воді, а у коньяку на 10-15 хв, м'ясо набуде пікантного тонкого аромату.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (08.09.2010)
Переглядів: 2879 | Коментарі: 1 | Теги: рецепти страв з мяса, Свинна вирізка запечена з чорнослив, страви із свинини, страви із мяса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1  
Me dull. You smart. That's just what I neeedd.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама