Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Тірамісу - італійський вишуканий десерт

Складові:
бісквіт (в оригіналі - печиво Савоярди)
500 гр. сиру маскарпоне (або дуже-дуже густих вершків)
1 ст. міцної кави
0,5 ст. вина
4 яйця
1 ст. цукру
какаоє

Приготування:
бісквіт нарізаємо тонкими, одинакової товщини скибочками і пропитуємо їх кавою, змішаною з вином. Яйця розділюємо на білки і жовтки. Жовтки збивамо з цукром, а білки в стійку піну. Обережно змішуємо з сиром і тоді по черзі викладаємо - на дно пропитаний бісквіт, зверхи крем, потім знову бісквіт і крем. Посипаємо какао для краси. Витримати в холодильнику щонайменше 5 годин і смачного...

Категорія: Десерти та випічка | Додав: semsofi (19.04.2011)
Переглядів: 5570 | Рейтинг: 3.1/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама