Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Вареники, пампушки, галушки

Манти
Інгедієнти:
Тісто:
3 ст. муки
2 яйця
20 гр. дріжджі
сіль
перець
хмелі-сунелі
вода
1 ст.л. олії

Начинка:
500 гр. фаршу
3-4 цибулини
спеції
сіль

Приготування:
Замісити тісто і покласти на 30 хв., щоб "відпочило". Потім розкатати до 5 мм., вирізати кільця 10 см. в діаметрі, покласти начинку і заліпити.

  

Я заліплюю косичкою, для цього загинаю тісто з однієї сторони на 1 см., а тоді це, що загнула починаю "заплітати" - лівий, правий...


Готувати манти в мантоварці або пароварці 50 хв. Подавати гарячими з сметаною або майонезом.

Категорія: Вареники, пампушки, галушки | Додав: semsofi (19.04.2011)
Переглядів: 4329 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 3
3  
я теж хочу

2  
а ще краще на смак tongue

1  
дуже гарно виглядає

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама