Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Вареники, пампушки, галушки

Вареники з картоплею і грибами

Картоплю обчищають, відварюють, пропускають через м'ясорубку, додають злегка підсмажену дрібно посічену цибулю, мелений перець, сіль, січені варені гриби і все добре змішують. Із тіста і картоплі роблять вареники і варять їх. При подачі на стіл вареники поливають олією з підсмаженою цибулею.

Для начинки — 1 кг картоплі, 2 цибулини, 4 ст. ложки олії, 100 г сушених грибів, 4 горошини чорного перцю.

Категорія: Вареники, пампушки, галушки | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 1516 | Теги: рецепт вареників, Вареники з картоплею, смачні вареники, вареники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама