Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Вареники, пампушки, галушки

Вареники з лівером

Серце і легені добре промивають, нарізають невеликими шматочками, кладуть у каструлю, додають сіль, вливають воду (на 1 кг ліверу — 1 склянка води), закривають посудину кришкою і тушкують до готовності. Після цього лівер пропускають через м'ясорубку, змішують із злегка підсмаженою дрібно посіченою цибулею і роблять вареники.

При подачі на стіл поливають вершковим маслом.

Для начинки — 1 кг ліверу (сердце, легені), 2 цибулини, 4 горошини чорного перцю.

 

Категорія: Вареники, пампушки, галушки | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 1956 | Коментарі: 1 | Теги: Вареники з лівером | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама