Склад: Свинні ребра, 1,5 - 2 кг картоплі, зелень, сіль, перець.
Для соуса: 1 середній свіжий ананас, 1 головка цибулі, вершки - 10%, розтоплене вершкове масло - 100г, сушений базилік, або м'ята.
Приготування: Катроплю почистити, порізати четвертинками і відварити. Реберця посолити і поперчити, обсмажити на пательні, за бажанням теж можна відварити.
Приготування соуса: Ананас почистити, порізати кубиками, викласти в кастрюльку, залити вершками і тушити на повільному вогні. Цибулю мілко порізати, обсмажити на розтопленому маслі до золотого кольору і додати до ананаса, приправити і залишити тушитися ще на 5-10хв.
Картоплю і ребро викласти на тарілочку, полити соусом і прикрасити зеленню.
Автор: Хозяин-С
|