Головна » 2008 » Листопад » 20 » Солена форель
1. Взяти 1кг форелі. Помити і почистити.
2. Розрізати навпіл і порізати смужками.
3. Викласти шматочки в посуд. Додати 2ст ложки солі, 1ст ложку цукру, щіпку лимонної кислоти.
4. Все добре перемішати.
5. Додати 30 -50г горілки. Знову добре перемішати. Залишити на 30 - 40хв.
6. Викласти рибу в посуд в якому вона буде маринуватися і залишити на 6 - 7год., а потім поставити до холодильника. Виймаємо і можна смакувати.
Переглядів: 11554 |
Додав: menu
| Рейтинг: 4.9 /11
Всього коментарів: 14 1 2 »
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
0
Кучуня+Alex
дякую, можливо я й справді була неуважна
13
Кучуня+Alex
(02.09.2009 22:11)
0
to menu: Ти трохи неуважно читала мій рецепт на сайті!!! Форель розморожувати НЕ ТРЕБА!!! І горілка в рецепті саме для того щоб риба не розпадалася, коли вже готова... Спробуй приготувати ще раз і в тебе все вийде як слід!!!
11
Генна
(06.03.2009 23:50)
0
Cуппер
10
геркулес
(26.02.2009 11:25)
0
вот это рыба.
8
Кучуня+Alex
(23.12.2008 18:54)
0
2 Олег ПОЧЕМУ?
7
Олег
(02.12.2008 13:46)
0
... тільки не беріть морожену форель!!!
6
Кучуня+Alex
(29.11.2008 20:29)
0
Усім СМАЧНОГО!!!!!
1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]