Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2008 » Листопад » 20 » Солена форель
20:42
Солена форель
 
1. Взяти 1кг форелі. Помити і почистити.
 
 
2. Розрізати навпіл і порізати смужками.
 
 
3. Викласти шматочки в посуд. Додати 2ст ложки солі, 1ст ложку цукру, щіпку лимонної кислоти.
 
 
4. Все добре перемішати.
 
 
5. Додати 30 -50г горілки. Знову добре перемішати. Залишити на 30 - 40хв.
 
 
6. Викласти рибу в посуд в якому вона буде маринуватися і залишити на 6 - 7год., а потім поставити до холодильника. Виймаємо і можна смакувати.
 
 
 
Переглядів: 11554 | Додав: menu | Рейтинг: 4.9/11
Всього коментарів: 141 2 »
14 menu  
0
Кучуня+Alex

дякую, можливо я й справді була неуважна


13 Кучуня+Alex  
0
to menu:
Ти трохи неуважно читала мій рецепт на сайті!!!
Форель розморожувати НЕ ТРЕБА!!! І горілка в рецепті саме для того щоб риба не розпадалася, коли вже готова...
Спробуй приготувати ще раз і в тебе все вийде як слід!!!

12 menu  
0
також я вважаю, що горілка там зайва...

11 Генна  
0
Cуппер

10 геркулес  
0
вот это рыба.

9 menu  
0
коли форель розморозиламся і я хотіла її порізати то вона вся просто розпалася, краще свіжу брати

8 Кучуня+Alex  
0
2 Олег
ПОЧЕМУ?

7 Олег  
0
... тільки не беріть морожену форель!!!

6 Кучуня+Alex  
0
Усім СМАЧНОГО!!!!!

5 menu  
0
Щас піду в магазин, куплю рибки і приготую за цим рецептом....

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама