Складові: лимон - 2шт., апельсин - 1шт., цукор за смаком, вода - 3л.
Приготування: воду закип'ятити, лимон і апельсин помити та нарізати кружальцями. Скласти цитрусові в трилітрову банку, додати цукор, залити кип'ятком, залишити поки остигне. Процідити, поставити в холодильник. Пити охолодженим!
Складові: 1-1.5кг свинини, спеції для м'яса, олія, сіль.
Приготування: на м'ясі зробити ножем сіточку, натерти сіллю, змастити олією та щедро посипати спеціями, залишити на пару годин. Розігріти духовку, свинину випікати 1.5-2 години до утворення золотої шкірочки. Дати остигнути, порізати, подавати як самостійне блюдо або до пюре.
Приготування: скумбрію розморозити, почистити, помити і обсушити. Змішати спеції з олією (майонезом), овочі порізати. Рибку посолити, натерти отриманим маринадом, залишити на годину маринуватися. Викласти на форму для запікання овочі, зверху рибку. Запікати
... Читати далі »