Склад: 1 сткан рису, мідії, 1-2 головки цибулі, 1 великий болгарський перець, лаваш, сіль, базилік, рослинна олія.
Приготування: Цибулю і перець порізати кільцями, викласти в чавунний казан, протушити в олії декілька хвилин, засипати рисом, посолити, залити водою і готувати до готовності не помішуючи. Мідії очистити від волокон в середині
... Читати далі »
Склад: Свинячі ребра, 1-2 апельсина, 1 лимон, сіль, перець чорний мелений, сухі спеції - оригано, базилік (за бажанням можна взяти інші), оливкове масло, рідкий дим (за бажанням).
Приготування: Видавити сік з апельсина і лимона (бажано з м'якотю), додати сіль, перець, спеції і оливкове масло. Настояти 15-30хв. Ребра помити і зняти плівку з внутрішньої сторони. Зм
... Читати далі »
Приготування: м'ясо перемолоти додати розмочений в молоці хліб, яйце, часник, мілко подрібнену цибулю. Гарно розмішати, посолити і поперчити. Змочити руки в теплій воді для того щоб фарш не прилипав, скачати котлетки, обкачати в борошні.
... Читати далі »