Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »

Замісити тісто як на звичайні пельмені, тонко розкачати. В м'ясний фарш додати цибульку, спеції і викласти рівним шаром на тісто. Загорнути рулетом, порізати, варити до готовності. Готові пельмені пере-мастити маслом. 

Смачного.

Переглядів: 4589 | Додав: menu | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)


Складові: 700 г борошна, 1 ч.л. солі, 2 ст.л. горілкина, кінчик ножа соди, 500 мл теплої кип'яченої води, м'ясний фарш

Приготування: Змішати ложкою всі інгредієнти на тісто. Дати охолонути. Вимісити м'яке тісто, п ... Читати далі »
Переглядів: 3233 | Додав: menu | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)


Приготування:


Крок 1: У миску всипати борошно, убити 1 яйце, додати соду, гашену оцтом, ванілін. Усі інгредієнти ретельно перемішати, замісити однорідне тісто.
Крок 2: Розділити отриману масу на вісім рівних частин.
Крок 3: Стіл посипати шаром борошна, розкотити зі шматочка тіста тонкий к ... Читати далі »
Переглядів: 3728 | Додав: menu | Дата: 05.02.2013 | Коментарі (0)


Приготування: взяти  1 кг. сиру додати половину цедри лимона, 100гр. цукру і пачечку ванільного цукру, збити міксером. Печиво до кави, попередньо змочити в холодному молоці, викласти на підніс, перекласти сирною масою, знову печиво і так 2-3 шари, зверху посипати тертим шоколадом. Смачно, корисно і швидко.
Переглядів: 2821 | Додав: menu | Дата: 05.02.2013 | Коментарі (0)



Приготування.

Жовте тісто: 7 жовтків і 3 ложки цукру добре збити. Додати 4 ст.л. муки, 1 ч.л. порошку до печива, 1 ст.л. оцту. Все добре змішати. Тісто розділити на 2 частини.

Біле тісто: 7 білків і 1 ... Читати далі »
Переглядів: 4212 | Додав: menu | Дата: 05.02.2013 | Коментарі (0)


Все дуже просто. Загорнути рулетиком м'ясо, ковбасу, зверху покласти маслинку, шматочок ананаса, помідор чері чи будь що на ваш смак і закріпити зубочисткою. Оригінально і гарно. 

Смачного.
Переглядів: 3938 | Додав: menu | Дата: 02.01.2013 | Коментарі (0)


Складові: ікра червона, масло вершкове, багет (батон), петрушка.

Приготування: порізати багет на кружальця, намастити маслом, зверху викласти червону ікру, прикрасити листочками петрушки.

Смачного.

Переглядів: 6056 | Додав: menu | Дата: 02.01.2013 | Коментарі (0)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама