Новий рік йде, щастя радість принесе. Не бійтеся змії, не така вона вже й страшна, головне задобрити її в новому році.
Що має бути на святковому столі?
Змія дуже любить делікатеси, тому спробуйте здивувати її, приготуйте щось нове і не звичне для вас. Доречною буде риба та червона ікра. Не обмежуйтеся смаженою рибою, краще взяти червону рибу, замаринувати її або запекти з овочами. Обов'язково має бути запашне печене, тушковане чи варене м'ясо, найкраще кролик в червон
... Читати далі »
Приготування: поставити варитися м'ясо, коли закипіло вкинули лаврови лист і перець горошком. Поки вариться м'ясо, всі овочі почистити і нарізати. Коли м'ясо вже майже готове вкидаємо картоплю і буряк. Через 10 хвилин вкидаємо
... Читати далі »
З'єднати всі інгредієнти, тісто має бути по консистенції густої сметани. Розігріти сковорідку, змастити маслом, влити тісто і відразу викласти начинку, все гарно посипати сиром, смажити поки сир повністю розплавиться!
Приготування: картоплю почистити, помити, порізати і обсмажити в розігрітому маслі, трішки підсолити. Гриби почистити, облити окропом, мілко порізати, смажити на сковорідці разом з цибулькою. Викласти картоплю і гриб
... Читати далі »
Приготування: курку вимити, обсушити, натерти сіллю, тім'яном, перцем і лимонною цедрою. Лимон, що залишився надрізати і покласти в середину курки. Поставити в духову, запікати при температурі 220 градусів 1.5 години. Поливати соком який виділяється щоб утворилася гарна золота ш
... Читати далі »