Збити жовтки з цукром, добавити маргарин, перемішати. Замісити мягке тісто. Розділити на 3 частини і поставити на півгодини в холодильник. В цей час приготувати білкову масу: 6 білків збити до міцної піни, поступово додаючи 2 ст. цукру. Розтягнути один шар тіста рука
... Читати далі »
Складові: лимон - 2шт., апельсин - 1шт., цукор за смаком, вода - 3л.
Приготування: воду закип'ятити, лимон і апельсин помити та нарізати кружальцями. Скласти цитрусові в трилітрову банку, додати цукор, залити кип'ятком, залишити поки остигне. Процідити, поставити в холодильник. Пити охолодженим!
Складові: 1-1.5кг свинини, спеції для м'яса, олія, сіль.
Приготування: на м'ясі зробити ножем сіточку, натерти сіллю, змастити олією та щедро посипати спеціями, залишити на пару годин. Розігріти духовку, свинину випікати 1.5-2 години до утворення золотої шкірочки. Дати остигнути, порізати, подавати як самостійне блюдо або до пюре.
Приготування: скумбрію розморозити, почистити, помити і обсушити. Змішати спеції з олією (майонезом), овочі порізати. Рибку посолити, натерти отриманим маринадом, залишити на годину маринуватися. Викласти на форму для запікання овочі, зверху рибку. Запікати
... Читати далі »
Склад: 1 п.-маргарини 4 жовтки зварені 200 гр-муки плитка шоколаду пачка печення і пачка Артеку Маргарину,жовтки і муку замісити в тісто і виробити форму кульок. Кульки поставити в духовку на 30 хв. шоколад розтопити. і. обмакати в шоколаді куульки. Печиво і Артек потерти на терку. Потім кульки обмакати у вафлях і печені. Та можна ставити в холодильник! СМАЧНОГО!!!!!