Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »


Тісто: 6 жовтків, 1.5 ст. цукру, 250г мягкого маргарину, 1 ст.л. майонеза, 1 ч.л. соди погашеної лимонним соком, ваніль,3 ст. борошна.

Збити жовтки з цукром, добавити маргарин, перемішати. Замісити мягке тісто. Розділити на 3 частини і поставити на півгодини в холодильник. В цей час приготувати білкову масу: 6 білків збити до міцної піни, поступово додаючи 2 ст. цукру. Розтягнути один шар тіста рука ... Читати далі »
Переглядів: 3571 | Додав: menu | Дата: 21.09.2012 | Коментарі (0)




Складові: помідори - 2шт., баклажан - 1шт. , цибуля - 2шт., перець білозірка - 2шт., , масло вершкове, олія, сіль, перець чорний, м'ясний фарш.

Приготування: всі овочі почистити, помити і по ... Читати далі »
Переглядів: 2612 | Додав: menu | Дата: 21.09.2012 | Коментарі (0)


Складові: лимон - 2шт., апельсин - 1шт., цукор за смаком, вода - 3л.

Приготування: воду закип'ятити, лимон і апельсин помити та нарізати кружальцями. Скласти цитрусові в трилітрову банку, додати цукор, залити кип'ятком, залишити поки остигне.   Процідити, поставити в холодильник. Пити охолодженим!

Переглядів: 1661 | Додав: menu | Дата: 20.09.2012 | Коментарі (0)


Складові: 1-1.5кг свинини,  спеції для м'яса, олія, сіль.

Приготування: на м'ясі зробити ножем сіточку,  натерти сіллю, змастити олією та щедро посипати спеціями, залишити на пару годин. Розігріти духовку, свинину випікати 1.5-2 години до утворення золотої шкірочки. Дати остигнути, порізати, подавати як самостійне блюдо або до пюре.
Переглядів: 1770 | Додав: menu | Дата: 20.09.2012 | Коментарі (0)


Складові: скумбрія морожена (свіжа), улюблені спеції, олія (майонез), сіль, овочі за бажанням.

Приготування: скумбрію розморозити, почистити, помити і обсушити. Змішати спеції з олією (майонезом), овочі порізати. Рибку посолити, натерти отриманим маринадом, залишити на годину маринуватися. Викласти на форму для запікання овочі, зверху рибку. Запікати ... Читати далі »
Переглядів: 3184 | Додав: menu | Дата: 20.09.2012 | Коментарі (0)


Склад:
1 п.-маргарини
4 жовтки зварені
200 гр-муки
плитка шоколаду
пачка печення і пачка Артеку
Маргарину,жовтки і муку замісити в тісто і виробити форму кульок. Кульки поставити в духовку на 30 хв. шоколад розтопити. і. обмакати в шоколаді куульки. Печиво і Артек потерти на терку. Потім кульки обмакати у вафлях і печені. Та можна ставити в холодильник!
СМАЧНОГО!!!!!
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 2197 | Додав: Masha | Дата: 27.07.2012 | Коментарі (0)

Інгредієнти (на 5 кг кабачків):
1 кг моркви
1 кг цибулі
500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
1 банка (250 гр) майонезу
1 стакан рослинного масла
4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна»
1 головка часнику
Червоний мелений перець (за смаком)
1,5 стол. ложки цукру
3 стол. ложки солі
Приготування:
1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. ... Читати далі »
Переглядів: 2486 | Додав: Tasinjka | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама