Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2013 » Лютий » 17 » Печінковий торт
21:59
Печінковий торт

Складові: печінка свіжа - 500гр., молоко -2 стакана, борошно - 6ст. л., яйця - 4шт., сіль, перець, майонез, часник. 

Приготування: печінку перемолоти, додати молоко, борошно, яйця, сіль, перець. Розігріти сковорідку, дати трішки маргарину, смажити млинці. Змішати майонез з часником. коли млинці захолонуть, пере-мастити майонезом з часником. Зверху прикрасити вареним яйцем і зеленню. З такої порції виходить два тортика.

Смачного. 

Автор Milanka
Переглядів: 8673 | Додав: menu | Теги: рецепт, із печінки, печінковий, Торт | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама