Приготування.
Жовте тісто: 7 жовтків і 3 ложки цукру добре збити. Додати 4 ст.л. муки, 1 ч.л. порошку до печива, 1 ст.л. оцту. Все добре змішати. Тісто розділити на 2 частини.
Біле тісто: 7 білків і 1 ст. (200г) цукру збити на густу піну. Додати 1 ст.л. муки, 3 ст.л. крохмалю, 1 ч.л. порошку до печива, 2 ст.л. оцту. Все легко змішати з білками. Тісто також розділити на 2 частини. На дно кладеться жовте тісто, на нього біле і так печеться. Має бути 2 коржі.
Коричневий корж: 0,5 банки згущеного молока (сирого), 0,5 стакана муки, 0,5 ч.л. соди погашеної оцтом, 1 яйце, 1-2 ст.л. какао. Печемо один корж.
Крем: Варимо апельсин. Як він закипить, зливаємо воду, набираємо нову і варимо ще 10 хвилин. Масло збиваємо з згущеним молоком і додаємо той апельсин. Коржі складаємо і перемащуємо. Перший біло-жовтий, жовтим до низу. Потім коричневий і знову біло-жовтий, але вже жовтим до верху.
Смачного.
|