Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Торт Лілея
17:59
Торт Лілея


Приготування.

Жовте тісто: 7 жовтків і 3 ложки цукру добре збити. Додати 4 ст.л. муки, 1 ч.л. порошку до печива, 1 ст.л. оцту. Все добре змішати. Тісто розділити на 2 частини.

Біле тісто: 7 білків і 1 ст. (200г) цукру збити на густу піну. Додати 1 ст.л. муки, 3 ст.л. крохмалю, 1 ч.л. порошку до печива, 2 ст.л. оцту. Все легко змішати з білками. Тісто також розділити на 2 частини. На дно кладеться жовте тісто, на нього біле і так печеться. Має бути 2 коржі.

Коричневий корж: 0,5 банки згущеного молока (сирого), 0,5 стакана муки, 0,5 ч.л. соди погашеної оцтом, 1 яйце, 1-2 ст.л. какао. Печемо один корж. 

Крем: Варимо апельсин. Як він закипить, зливаємо воду, набираємо нову і варимо ще 10 хвилин. Масло збиваємо з згущеним молоком і додаємо той апельсин. 
Коржі складаємо і перемащуємо. Перший біло-жовтий, жовтим до низу. Потім коричневий і знову біло-жовтий, але вже жовтим до верху.

Смачного.
Автор Ліля
Переглядів: 4202 | Додав: menu | Теги: рецепт, Лілея, швидкий, смачний, Торт | Рейтинг: 3.2/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама