Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Березень » 22
Склад: Свинячі ребра, 1-2 апельсина, 1 лимон, сіль, перець чорний мелений, сухі спеції - оригано, базилік (за бажанням можна взяти інші), оливкове масло, рідкий дим (за бажанням).
Приготування: Видавити сік з апельсина і лимона (бажано з м'якотю), додати сіль, перець, спеції і оливкове масло. Настояти 15-30хв.  Ребра помити і зняти плівку з внутрішньої сторони. Зм ... Читати далі »
Переглядів: 3588 | Додав: menu | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (0)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама