Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Квітень » 8 » Рис з мідіями в лаваші
21:15
Рис з мідіями в лаваші
 
Склад: 1 сткан рису, мідії, 1-2 головки цибулі, 1 великий болгарський перець, лаваш, сіль, базилік, рослинна олія.
Приготування: Цибулю і перець порізати кільцями, викласти в чавунний казан, протушити в олії декілька хвилин, засипати рисом, посолити, залити водою і готувати до готовності не помішуючи. Мідії очистити від волокон в середині, засипати базиліком, цибулю порізати кільцями,  розігріти сковорітку, налити олії, всипати мідії і цибулю, тушити 15-20 хвилин на середньому вогні. На лаваш викласти шар рису, зверху мідії згорнути і подавати до столу.
 
Переглядів: 3442 | Додав: menu | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 2
2 bom  
0
Самі мідії я обожнюю, як і інші МП.
Впевнений, що смачно, це як шаурма, мабуть. smile

1 menu  
0
і Вам дякую, що оцінили smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама