Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Квітень » 12 » Заливні яйця
18:19
Заливні яйця
 
На 10 яєчних шкаралупок потрібно: 2 стакана м'ясного соленого бульйону, 20г желатину, 1 солодкий перець, 200г кукурудзи, 300г шинки, зелень. Начинку можна змінювати за бажанням і смаком!
 
1. Потрібно підготувати шкаралупки (їх можна заготовити раніше, по мірі вживання яєць). Добре вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони, вилити серединку (її можна використати в приготувані іншого блюда),промити із середини та висушити.
 
2. Тим чосом замочити желатин в воді на 10 хвилин, підігріти його до повного розчинення (не кип'ятити) змішати з бульйоном, процідити. Порізати перець і шинку кубиками, з кукурудзи злити воду.
                                
3. Викласти в шкаралупки все шарами, додати зелені, залити бульйоном і поставити в холодне місце. Захолонувші яйця очистити. Викласти на блюдо з зеленню та подати до столу як холодну закуску.
Переглядів: 12196 | Додав: menu | Рейтинг: 4.9/21
Всього коментарів: 191 2 »
19 Юля  
0
мені не сподобалось, бека! добре подумайте перш ніж робити!

18 соломія  
0
виглядає апетитно але боюся готувати бо ще й не вийде ,а хто дійчно цей рецепт робив

17 ІННА  
0
просто супер!
попробуйте!
лише я не проціджувала,нерозумію як!!поділіться...

16 ІННА  
0
дуже ганий рецепт!!!я якраз його зараз і пробую робити...*

15 Галина  
0
дуже гарно,і дуже смачно..Я готувала...

14 mariyaO  
0
Безподобно!!!

12 smeet  
0
А якщо на шкарлупі сальмонела?

13 menu  
0
Ви ж шкарлупу їсти не будете, помийте її добре, обдайте кип'яточком... smile

11 Катюша  
0
Моя мама теж обов,язково приготує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Тетяна  
0
Дякую за рецепт=))))))))

9 menu  
0
не має різниці який бульйон, можна взяти і не натуральний biggrin

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама