Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Грудень » 01
 
Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
 
Приготування: Баклажан почистити, нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко порізаним ч ... Читати далі »
Переглядів: 4035 | Додав: menu | Дата: 01.12.2009 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама