Головна » 2012 » Липень » 4 » Кабачкова ікра
|
Інгредієнти (на 5 кг кабачків): 1 кг моркви 1 кг цибулі 500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна» 1 банка (250 гр) майонезу 1 стакан рослинного масла 4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна» 1 головка часнику Червоний мелений перець (за смаком) 1,5 стол. ложки цукру 3 стол. ложки солі Приготування: 1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет. 2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.
|
Переглядів: 2494 |
Додав: Tasinjka
| Рейтинг: 2.2/10 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|