Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Грудень » 5 » М'ясо на шпажки
17:40
М'ясо на шпажки
 

Відбити мясо як на відбивні. Взяти начинку на ваш смак, я брала яблуко, моркву, сир і цибулю (краще солодку), все порізати соломкою. Шматочки мяса посолити, поперчити і намазати майонезом, викласти зверху начинку, загорнути рулетиком і надіти на шпажку. Добре розігріти сковорідку, викласти мясо і смажити до золотого кольору час від часу перегортаючи. За 5 хвилин до кінця залити вермутом тріно бянко (можна взяти червоне солодке вино), я брала 50гр, зменшити вогонь, накрити кришкою і протушити. Смачного!!!
Переглядів: 4708 | Додав: menu | Теги: М'ясо на шмажках, фаршироване м'ясо | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1
1 Марія  
1
Дуже смачна получилася страва. Дякую . Може є ще які смачні страви скіньте на електону скриньку по цьому адресу. Дякую.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама