Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 6 » Новий 2011 рік - рік Кролика (Кота)
15:38
Новий 2011 рік - рік Кролика (Кота)

Наближається Новий 2011 рік - рік Кролика (Кота). Стихія 2011 року - метал. Значить, цьому року будуть відповідати кольори: білий, золотий, жовтий, сріблястий і, звичайно, все це з блиском. Близьким можна подарувати символ наступаючого року у вигляді невеликої фігурки або м'якої іграшки.

Що має бути на новорічному столі?

На святковому столі обов'язково повинні бути яблука і просо. Не слід подавати на стіл ніякої заячини або кролятини, щоб не будити в Зайці минаючий рік Тигра! Замість м'ясної страви, приготуйте рибу, яка виявиться легким і смачним частуванням. Взагалі, краще віддати перевагу стравам вегетаріанським. Побільше всяких овочів та зеленні, особливо зеленої цибулі, кропу, петрушки, салату. У центр столу обов'язково поставте блюдо з апельсинами, мандаринами та яблуками. Яблука на новорічному столі 2011 року обов'язкові, і вітаються в будь-якому вигляді. Господар наступаючого року неодмінно оцінить таку турботу. 

Так як стихія 2011 року - Метал, розставте по квартирі металеві прикраси (наприклад, металеві вази або підставки для свічок) і використовуйте красиві металеві столові прилади. Не забудьте купити фігурки з символом цього року і подарувати їх близьким. Залиште фігурку і собі, поставте її на полицю або прикріпіть до холодильника, щоб догодити кролику.

І не забудьте, відчуття новорічного свята в будинок приносить гарна ялинка. Свято Нового року та Різдва неможливе без хвойного аромату і зелені ялинки. Тому вам доведеться включити всю свою уяву і прикрасити ялинку так, щоб всі були в захваті! Разом з новорічними подарунками під ялинку варто покласти пучок моркви, щоб порадувати символу 2011 року. А під бій годин, загадавши заповітне бажання, можна і понявчати (адже за деякими версіями китайського гороскопу це також  і рік Кота).

Переглядів: 5692 | Додав: menu | Теги: що приготувати, год кролика, рік кролика, Новий рік, що має бути на столі, меню на новий рік | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 Ali  
0
All things condisreed, this is a first class post

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама