Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Пісний борщ
Відварити буряк, очистити, нарізати соломкою. Замочити на 3-4год гриби, потім відварити, бульйон процідити. Гриби нарізати скибочками, обсмажити на рослинному маслі. Тонко нашаткувати моркву, ріпчасту цибулю злегка обсмажити в рослинному маслі (без зміни кольору), додати томат або очищені помідори, прогріти 5-10 мин.
   Замочити чорнослив, потім проварити, видалити кісточки, нарізати скибочками. У киплячий грибний відвар покласти шинковану свіжу капусту, варити 10-15хв, додати обсмажені гриби, моркву, коріння, чорнослив і довести до готовності, поклавши на смак оцет, сіль, цукор.
Категорія: Перші страви | Додав: menu (02.06.2008)
Переглядів: 2796 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1  
Умные предки!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама