Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Кабачкові завиванці
Склад: 2-3 середніх кабачка, 2 помідора, 50г твердого сиру, пучок петрушки, майонез, 2 зубки часника, рослинна олія.
Приготування: Кабачки почистити і нарізати по довжині тоненькими пластинками. Обсмажити на пательні до золотого кольору.
Помідори і сир нарізати середньою соломкою, майонез змішати з почавленим часником. Обсмажені пластиночки кабачків помазати майонезом з часником, покласти помідор, сир і гілочку петрушки. Все завернути рулетиком, як показано на фотографії.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (10.09.2008) | Автор: К. Анеля
Переглядів: 4500 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама