Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Яйця запечені в грінках
Склад: 4 яйця, 200г пшеничного зліба, 30г вершкового масла, 100г сиру, перець, сіль, петрушка.
Приготування: хліб розділити на чотири однакові частинки, змазати маслом і викласти на деко. Натерти сир і викласти на скибочки хліба товщиною 1.5см залишаючи заглиблення посередині, в які обережно влити по одному яйцю. Яйця посолити, поперчити, полити розтопленим масло і запекти в духовці. Вийняти, прикрасити зеленню петрушки і можна подавати до столу.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (13.04.2009)
Переглядів: 4843 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 альнка  
0
а скільки запікати?

1 Юлія  
0
Дуже смачний рецепт!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама