Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Рагу овочеве

Склад: 100г рису, 200г картоплі, 200г капусти білокачаної, 200г кабачків, 1 головка цибулі, 500г води, 100г томатної пасти, 50г масла, перець чорний мелений, лимонна кислота, цукор, сіль – за смаком.

        Приготування: Капусту пошаткувати, кабачки почистити, нарізати кубиками, окремо все підсмажити на пательні до золотавого кольору Картоплюпочистити, нарізати кубиками і разом з рисом, капустою і кабачками скласти в каструлю. Цибулю мілко порізати, кинути на пательню, трохи підсмажити, додати тоатну пасту, залити водою, протушити 3-5 хвилин. Наші овочі залити соусом, тушити 25-30 хвилин. В кінці додати сіль, перець, цукор і лимонну кислоту за вашим смаком
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 5137 | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама