Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Картопля з салом запечена у фользі
Склад: картопля - 6 шт., сало - 18 шматочків, кріп, червоний, чорний перець за смаком, фольга алюмінієва.
Приготування: приготувати 6 листів фольги 25х25 см, помити картоплю, розрізати навпіл, між ними покласти шматочки сала, кріп і перець за смаком, якщо сало не солоне - посолити. На квадрат фольги покласти шматочок сала, на нього нафршировану картоплю, зверху - ще один шматочок сала. Краї фольги зберіть зверху і скрутіть.
Покладіть на решітку духовки (t=200-220 гр.) і запечіть до готовності (20-40 хвилин в залежності від розміру картоплин). Для кращого піджарення - верх фольги залишити відкритим. Подавати у фользі.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (20.07.2008)
Переглядів: 10615 | Рейтинг: 3.1/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама