Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Торт яблучний

Склад: 200г борошна, 2ст ложки цукру, 60г вершкового масла, 4 яїчних жовтки, ½ стакана молока, ½ ч ложки соди, ½ ч ложки лимонної кислоти.

Для начинки: 1кг кислих яблук.

Для глазурі: 4 яїчних білки, 1 стакан цукру.

Приготування: Масло збити з цукром, добавити, продовжуючи збивати, по одному жовтки, потім соду і лимонну кислоту змішані з борошном і молоко. Тісто викласти на дечко, розрівняти по всій формі і випікати 5-7 хвилин. Потім вийняти і викласти, на напівготове, тісто яблука, нарізані тоненькими шматочками. Білки збити в піну, додати цукор і знову збити, викласти поверх яблук і продовжити випікати ще хвилин 30-40 на маленькому вогні.

Смачного.

Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3919 | Рейтинг: 4.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама