Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Шашлик

Шашлик класичний
Склад: 1кг м'яса свинини (за бажанням можна взяти інше м'ясо), 2-3 головки цибулі, оцет, вода, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: М'ясо нарізати невеличкими шматочками, поперчити, посолити. Цибулю порізати кільцями, додати до шашлику, залити оцетом і водою (1/2), залишити маринуватись на 10-15 годин. Коли м'ясо замаринувалось можна приступати до смаження.
Категорія: Шашлик | Додав: menu (02.06.2008)
Переглядів: 10567 | Коментарі: 5 | Рейтинг: 2.1/15
Всього коментарів: 5
5  
для того щоб мясо не було жорстким потрібно брати мясо з салом і постійно крутити шампури... тоді жир оптикая мясо і робить його соковитим...
і шашлик насилювати туго щоб боки не пригоряли.

4  
Оцет і сіль надають жорсткості м*ясу, краче вино чи лимон замість оциту!!!!!!!!!!

3  
замысть оцету можна дати лимона на 1 кг 1 середню штуку

2  
Оце самий кращий шашлик КЛАСИЧНИЙ в усі времена і народи, а на кавказі тільки так і роблять

1  
я оцет в стравах не люблю

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама