Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Каша грибна чумацька

Обчищені і промиті свіжі білі гриби нарізають невеликими кусочками і обсмажують на салі до напівготовності. додаючи січену ріпчасту цибулю. Одночасно промите пшоно варять до півготовності і в гарячому вигляді змішують з обсмаженими грибами й цибулею, солять, знову змішують, ставлять у духовку і варять до готовності. Готова каша повина бути розсипчастою.

При подачі на стіл кашу посипають дрібно нарізаною м'ятою.

На 2 склянки пшона — 1 кг свіжих білих грибів, 1 1/2цибулини, 100 г сала, 1 1/2чайної ложки дрібно нарізаної м'яти.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 1695 | Коментарі: 1 | Теги: Каша грибна чумацька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1  
What's it take to become a sublime expoudner of prose like yourself?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама