Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Березень » 22 » Ребра в апельсиновому маринаді
00:43
Ребра в апельсиновому маринаді
Склад: Свинячі ребра, 1-2 апельсина, 1 лимон, сіль, перець чорний мелений, сухі спеції - оригано, базилік (за бажанням можна взяти інші), оливкове масло, рідкий дим (за бажанням).
Приготування: Видавити сік з апельсина і лимона (бажано з м'якотю), додати сіль, перець, спеції і оливкове масло. Настояти 15-30хв.  Ребра помити і зняти плівку з внутрішньої сторони. Змазати апельсиновим маринадом з обох сторін і залишити маринуватися на одну годину. Викласти на форму для запікання і поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 180-200 градусів до готовності. Під час запікання поливати маринадом який залишився і перевертати ребра. Якщо хочете надати копченого смаку то за 10 хвилин до готовності змажте ребра рідким димом.
Смачного!
 
Автор Nadezda
Переглядів: 3590 | Додав: menu | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама