Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
Приготування: Баклажан почистити, нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко порізаним часником і змазати майонезом. Настіпний шар шинка порізана кубиками потім помідори кільцями і все це прикрити мілко порізаною бринзою. Повторити шари ще раз, останній посипати сиром і бринзою все злегка полити майонезом, нічого не солити. Завернути краї фольги так, щоб утворилася тарілочка, все поставити у розігріту до 200 градусів духовку, запікати 20-30хв до зарум'янення. При подачі викласти на тарілочку і прикрасити зеленню. Смачного!!!
|