Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2011 » Січень » 09
Складові: 1 банка консервованого тунця, 4 варених яйця, 1 болгарський перець, 2 помідора, 1 головка цибулі, сіль, перець, майонез, оцет, зелень та оливки для прикраси.

Приготування: злити масло з тунця і обережно його розібрати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями та замаринувати в оцеті на пів годинки. Яйця потерти на мілкій тертушці, перець порізати соломкою, помідо розрізати навпіл потім на тоненькі скибочки. 
Викладаємо все шарами: спочатку тунець, ... Читати далі »
Переглядів: 6984 | Додав: menu | Дата: 09.01.2011 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама