Для дітей можна зробити маленькі у вигляді різних фруктів, квіточок, метеликів
Складові: апельсин (можна лимон) ,150г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру, 150г масла або маргарину (я даю маргарин), 3 яйця, 2 ч.л. порошку до печива (або 1 ч.л. соди), 200-250г борошна.
Приготування: з апельсина зняти цедру (натерти на терці). Вижати сік апельсина (має вийти біля 50-70мл). Масло розтопити. Гарно збити білок, додати до нього жовток, цукор, ванільний цукор, порошок до печива, перемішати. Додати розтоплений маргарин, сік апельсина і цедру, перемішати. Додати борошно, перемішати. Тісто має вийти такої густини як сметана. Викласти тісто у змащені олією формочки (формочки заповнити на 2/3), поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 20-25 хвилин.
Смачного.
Автор: Ната Д
|