Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 13 » Груша з грибами
16:39
Груша з грибами

Складові на 2 порції: 

2 груші, 100гр шинки, 100гр шампіньйонів, 50гр сиру, сіль, перець, соєвий соус, олія

Приготування: груші почистити, розрізати навіпіл та обсмажити з обох сторін на сковорідці протягом 2-3хв. Гриби порізати, обсмажити протягом 5хв., остудити. Шинку порізати соломкою змішати з грибами.

Підрізати низ половинок груш так щоб вони стояли. Викласти груші на змазане деко, зверху покласти суміш грибів з шинкою, посипати тертим сиром, збризнути соєвим соусом та запікати при 180 градусах 5-7хв до золотої коринки. Смачного!

Переглядів: 1719 | Додав: menu | Теги: новорічне меню, рецепти, груша з грибами, закуска, меню на новий рік | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама