Рецепт з по кроковими фотографіями
1. Збиваємо бізе
2. Додаємо подрібнені горіхи
3. Перемішати та викласти отриману суміш у форму для випікання
4. Збиваємо бісквіт
5. Готові коржі
Бісквіт: 2 яйця 5 жовтків 1ст. цукру 1ст. борошна 1ч.л. порошку до печива
Сушка:5 білків 1ст. л. лимонного соку 1,3ст. цукру 2ч.л. крохмалю 2ч.л. борошна 1ст.горіхів (будь яких подрібнених)
Крем: 400г. масла 1 банка сирої згущонки 2ст. л какао
Приготування. Яйця і жовтки збити з цукром, додати борошно і розпушувач, і обережно перемішати. Пекти приблизно 15-20хв. при температурі 200-220градусів. Білки збити з лимонним соком, так, щоб піднімаючи вінчик білки не стікали, потім поступово додавати цукор. Білки мають бути густими. До білків додати крохмаль, борошно, горіхи, акуратно вимішати. Має бути 2 паланиці. Пекти 3 год., при температурі 100-150градусів. Якщо паланиці будете пекти не одночасно а по черзі, то всі білки не збивайте, поділіть на два рази. Масло збити, поступово дадаючи згущонку. Крем поділити на 2 частини, до однієї додати какао. Викладаємо: - бісквіт - білий крем - сушка - коричневий крем - сушка
Смачного!
Автор: Ірчик
|