1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість
2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.
3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фото
4. Змазати їх майонезом з часником та посипати зеленою цибулькою
5. Посипаємо все тертим сиром і ставимо в духовку при 180 градусах на 30-40хв. Смачного.
І я спробувала, дуже смачно!!!!!!!!!! таке можна і на сімейну вечерю подати, бо не займає багато часу і зусиль, і на святковий стіл не соромно, бо на вигляд така страва - апетитна й оригінальна.