Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 13 » Салат з лососем
16:35
Салат з лососем

Складові на 2 порції:

100гр свіжого лосося, 100гр сиру фета, 1 огірок, листя салату, 50гр ягід винограду, 1/4 манго, 50гр помідорів чері, оливкова олія, 1ст ложка бальзамічного оцету, сіль, перець за смаком

Для маринада: 1ст ложка лимонного соку, 2ст ложки соєвого соусу, сіль, перець за смаком

Приготувати маринад, рибу помити, висушити та замаринувати на 20хв. Замариновану рибу нарізати довгими тоненькими смужками. Огоірок порізати тоненькими шматочками в довжину, викласти на харчову плівку перекриваючи друг друга, у вигляді прямокутника. Зверху викласти рибу. Фету сформувати в рулетик та викласти по середині риби. Згорнути все задопомогою плівки в рулет. 

Загорнути рулет щільно в плівку та покласти на пів години в холодильник. 

Приготувати салат: ягоди винограду та чері розрізати пополам, манго порізати тоненькими шматочками, листя салату вимити, обсушити та порвати руками. Бальзамічний оцет змішати з оливковою олією та заправити салат, посолити, поперчити за смаком. 

Рулет порізати на 4-6 шматочків, викласти по кругу на тарілці, в центр покласти салат, збризнути соєвим соусом та подавати. Смачного!

Переглядів: 1817 | Додав: menu | Теги: рецепти салатів, салати, салат з лососем, рулет з лососем, салат з рибою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Gopi  
0
Now that's sutlbe! Great to hear from you.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама