Складові:
5 великих яєць
6 ст. л. цукру
1 склянки змеленого фундука (у мене звічайні горіхи)
2 ст. л. борошна
2 ст. л. какао
2 ч. л. розпушувача
200 г вершкового масла кімнатної температури,
280 г гіркого шоколаду
7 столових ложок Нутелли
200 г вафель, артек, перемолоти в блендері
Приготування.
Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі.
Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи, в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.
Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Все збийте разом до однорідної маси.
Випечений корж розріжте вздовж на 2-3 шари.
На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель та подрібненими горіхами. Кремом який залишився змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.