Склад: 1 огірок, 3 персика, половина червоної солодкої цибулі, 200г курячого філе, кілька листків салату чи пекінської капусти, оливкова олія, сіль, перець. Соус: 2ст ложки винного оцту, 2ст ложки арахісової олії. Приготування: Спочатку приготувати соус, змішати олію, оцет,посолити і поперчити. Куряче філе помити, нарізати кубиками і обсмажити в олії 10-15хв., щоразу помішуючи. Огірок почистити і нарізати тоненькими пластинками. Салат помити, висушити на серветці і порвати середніми шматочками. Персики помити і розрізати кожен на 8 скибочок. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями. Персики викласти на тарілочку, зверху огірки, салат, цибуля і філе, полити все соусом.
|